Foreningens historie

Studiecoach hører under Samtaleboblen, som er en frivillig forening, der blev stiftet i 2011.

Samtaleboblen

Samtaleboblen startede som et fagligt fællesskab for coaches. Det blev fagligt og socialt fællesskab for færdiguddannede coaches til at træne, fastholde eller udvikle sine coach-kompetencer.

I 2013 fik Samtaleboblen Ildsjæleprisen på Odense rådhus. Anerkendelse af Odense kommune, har betydet, at vi kunne i fonde og fået nemmere adgang til samarbejde.
I 2018 fik Samtaleboblen tildelt ICF Coach Award 2018 som den første i Danmark af ICF, Chapter Denmark for vores arbejde med coaching.

 

Foreningen har arbejdet med flere forskellige projekter igennem årene. Bl.a. i 2014, hvor vi fik midler til et projekt i folkeskolen med 9.klasse elever på Sct. Hansskole, hvor coachede eleverne frem til 2019 med fokus på relationscoaching. Blandt lignende projekter er vores samarbejde med CAMP-U i 2015 og vores udvidede 3-årigt folkeskoleprojekt på Søhusskolen i 2016.


Samtaleboblen har deltaget i et hav af arrangementer, studiemesser, offentlige event og afholdt foredrag i mange temaer bl.a. oplæg i eksamen og robusthed på rigtig mange skoler og med store hold på Landbrugsskolen, online hold på VUC der mødte hinanden for første gang, på FGU oma. skoler, foreninger.

Økonomi

Det kræver økonomi, at drive en forening uanset størrelse og især når vi har ambitioner om at skabe noget unikt. Vi søger hvert år §18 midler og taknemmelig for de midler vi modtager. Ligeledes har vi via fundraiser og frivillige formået, at skaffe store fondsbeløb gennem årerne. 

Vores sociale arbejde og resultater

 

Igennem årene har vi været gennemsnitlig 25 frivillige og bidraget med et hav af oplæg på skoler, hos vores samarbejdspartner. Vi har givet mere end 4.000 coachingsamtaler i de sidste 12 år og hjulet over 1.000 studerende i Odense.

 

 

Drivkraften har været passionen for coaching og at skabe en faglig coachforening med andre der har interesse for coaching og socialt samvær. Hertil glæden ved at opleve studerende forandre sig og blomstre.