Frivilligt arbejde

At være frivillig i Samtaleboblen

Udover et brændende ønske om at hjælpe unge videre i deres liv gennem coaching er Samtaleboblen karakteriseret ved en stærk ånd. Det er i foreningen altafgørende, at vi har et stærkt sammenhold, at vi har det sjovt og at vi støtter hinanden fagligt og socialt.

Rummelighed, forskellighed og faglighed er nøglebegreber for os, og vi finder det afgørende, at vi hele tiden udvikler os både som mennesker og som forening.    

Krav og forventninger om deltagelse

Vi er meget fleksible og tager hensyn til den enkeltes tid og behov i forbindelse med at udføre frivilligt socialt arbejde. Vi gør en masse for, at du trives og føler, at du ikke bare gør en forskel for mennesker gennem dit frivillige arbejde, men at du også selv udvikler dig personligt og fagligt.

Til gengæld forventer vi samme engagement og energi fra din side. Vi er alle professionelle coaches og forventer en professionel tilgang af hinanden.

For at blive frivillig coach, kræves uddannelse i coaching og praktisk erfaring. Har du ikke den nødvendige træning endnu, så kan du komme til vores træningsaftener hvor de andre coaches vil hjælpe dig på vej.

På den måde får du både en coacherfaring, som kommer dig selv og mennesker til gavn, samt en masse sjove, udviklende og hyggelige timer sammen med andre, der deler ønsket om at gøre noget godt for andre.

Som frivillig får du

  • Frivilligdiplom

  • Deltage i kurser hos frivillighed.dk

  • Få godkendt coaching timer til din certificering hos ICF

  • Coachingsamtale på engelsk

Arbejdsopgaver i foreningen

Ønsker du blot at lære mere om samtaleteknikker, hjælpe med administrative opgaver og møde nye mennesker, er du også velkommen. Du har som medlem af foreningen både mulighed for at coache og løse administrative opgaver.

Vil du være frivillig i foreningen, kontakt os.